Доверието.

Казват: „Доверието трябва да се заслужи.“ За този израз винаги съм смятал, че не казва нищо хубаво за нас – човеците. Изначално значи, не си вярваме. Ето я и една от основните разлики между хората и животните. Животните усещат доверието. Инстинктивно.
Колкото повече ставаме хора, толкова повече губим инстинктите си. Толкова повече губим доверието помежду ни. Да спиш с гръб към някой, не винаги означава да му „обърнеш“ гръб…
Е, разбира се има го и варианта, само да иска да си напече старите кокали на слънцето! :)

Доверие

1 thought on “Доверието.

  1. Котката ви е разкошна и как сладко си е полегнала, това ми е една от любимите породи, толкова мили муцунки имат.Съгласна, съм че като спиш на една страна си обърнал гръб на любимият човек, това невинаги е така, особено ако ти е по удобна тази поза за сън.Животните са уникални същества, при тях няма злоба и интриганства, които ние хората всекидневно виждаме. Те са добри и усещат всичко още веднага щом се докоснат до теб.Не знам дали някога сте се питали защо всички кучета започват да лаят когато по пътя мине каруца……. нищо друго няма да споменавам но те усещат хората които мислят добро за другите.Благодаря за статията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *