Разписания на СТОЛИЧНА КОМПАНИЯ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

ТУК може да се намерят разписание на всички видове превози предлагани от „СТОЛИЧНА КОМПАНИЯ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ“. Използване е GPS системата на диспечерите и ако знаете съответния код на спирката може да се види, кога точно пристига съответното средство. Системата е в тестов период, така че предполагам ще търпи изменения.

4 thoughts on “Разписания на СТОЛИЧНА КОМПАНИЯ ЗА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

  1. Безобразен е графика на движение на автобусите. Ремонти да, естествено е затруднения да има,но когато автобус изминава от Ректората до кино Изток за един час, естествено в пиков момент за 1-един час, това е трагедия. От гара Подуене до ИСУЛ, не повече от километър, всеки автобус минава за 40-50 минути. Причините не са само обективни, човешкия фактор е решаващ за този безпорядък. Г-н Сотиров, зам кмет, подайте си оставката, това което съттворявате е истински транспортен геноцид!

  2. защо няма парно в автобусите за какво плащаме.увеличиха цената на билетите за нови автобуси,положението е същото,дори и в тези уж нови автобуси парното не се пуска

  3. AS ISKAM DA PODAM OPLAKVANE PROTIV 6OFIOR OT KRASNA POLIQNA NOMER NA AFTUBUS 1140 ZATISNAME S PARVA VRATA

  4. Защо се изгражда „временна“ трамвайна линия, която ще обикаля целия квартал „Надежда“?Автобусният транспорт би свършил същата работа за времето през което ще се изгражда метрото! Сегашният маршрут на трамваите, а именно от центъра през бул.“Ал. Стамболийски“,“К. Величков“, „Скопие“, до кв. „Надежда“ е доста дълъг и продължителен, като време, камо ли ако се удължи по бул. „Ген. Н. Жеков“, ул. „Бели Дунав“ и кой знае накъде по-натам?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *