Спешно! Зов за помощ до всички софийски котколюбци!

От: http://marfieta.wordpress.com/2007/09/21/save-cats/

Ето за какво става въпрос:

Автор: Hellside

От година помагам на няколко смели момичета, заели се с нелеката работа да спасяват котешкия свят като приютяват всякакви бездомни, изоставени и гледани в лоши условия котенца. Правят го сами, на добра воля, със собствените си средства, които не са много. Помагам както мога финансово, самата аз имам вече 2 котки взети чрез тях. Всички техни подопечни са ваксинирани, обезпаразитени и мечтаят да намерят своя дом и стопани.

Проблемът е, че сградата, в която досега помещаваха котките, където ги хранеха, къпеха и се грижеха за тях, ще бъде съборена – поредната площадка за безсмислени строежи в София се отваря. И на улицата ще останат десетки малки и големи котенца, повечето от които не са способни да преживеят ужаса навън.

Затова ви моля да им помогнем. На този адрес cat.friends.bg@gmail.com и във форумите на дир.бг секция котки ще получите пълна информация за всички котенца, които са спасени само временно, но скоро ще трябва да посрещнат първата си зима навън и е повече от възможно тя да бъде и последната им.

Котенцата не са тежест за никого – те са само малки пухкави носители на радост и спокойствие, веселите им игри ще ви разтоварват, а гальовността им ще ви помага да разпускате. Неслучайно домашните животинчета ги наричат вечните деца – ве вечно ще се нуждаят от вас, вашите грижи и вашата любов – вие сте техните господари и целия им свят. Нима не си заслужава да помогнете на тези малки пухчета?

Та, който може, нека помогне? След като почина моята Джинка, Анджела си я взех точно от улицата. Макар че има моменти, в които ми се ще да я пратя в затвора в Гуантанамо, няма съмнение, че една къща, в която има мъркащо създание, е правилната къща. :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *